OKULUMUZDA TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ.

DENEME SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK.

Kas

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ DİYANET OKUMA SALONUNDA KAHVALTIDA BULUŞTU.

Eyl

Okulumuzda Çavdarhisar İlçe Müftülüğü Koordinesinde Mevlid Kandili Programı Düzenlendi.

Haz

Okulumuzda karne töreni coşkuyla yapıldı.

Haz

Okulumuzun 8. Sınıf Öğrencilerine Lise Tanıtımı Yapıldı.

Haz

8.Sınıf Sınıf Öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz Tarafından Sanal Okul Tanıtımı Yapıldı

Haz

Okulumuzda Öğrencilerimizle Bisiklet Turu ve Doğa Yürüyüşü Düzenlendi.

May

Öğrencilerimiz "Kütahya Kendin Yap Atölyesi Festivali" ne Katılım Sağladılar.

May

Okul Kütüphanemiz 17.30'a Kadar Öğrencilerimize Hizmet Veriyor. İnternet Bağlantısı da Sağlanan Kütüphanemizde Öğrencilerimizin Araştırma Yapması, ve Kitap Okuması Sağlanıyor.

May

Okulumuzda Öğrencilerimiz Tarafından Toplum Hizmeti Yapıldı.

Nis

Öğretmenlerimize Web Siteleri Hakkında Bilgilendirme Semineri Yapıldı. Okul Müdürümüz Sayın İsmail YILDIZ tarafından yapılan seminerde E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri hakkında bilgi verildi.

Nis

Okulumuzda Ramazan Ayında "Ramazan Sandığı" Uygulaması yapıldı. Kardeşlik,yardımseverlik,birlik ve beraberlik duygularını geliştiren etkinliğimiz öğrencilerin tarafında ilgiyle gerçekleştirildi.

Nis

OKULUMUZDA KARİYER GÜNLERİ DÜZENLENDİ.

Nis

Okulumuzda "40 Şair 40 Şiir "Etkinliği Düzenlendi.