Ekm

Veli Toplantılarımız 6. Sınıf Öğrencilerimizin Velileriyle Devam Etti.

Ekm

Okulumuz Öğrencileri Kütahya Gençlik Merkezi Tarafından Kurulan Parkurlarda Doyasıya Eğlendiler

Ekm

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile işbirliği içinde okulumuz öğrencilerine bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi.

Ekm

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Veli OĞUZ Okulumuz Bünyesinde Kurulan Çavdarhisar Kendin Yap Atölyesini Ziyaret Etti

Ekm

Okulumuzda Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz Tarafından Mevlid Kandili Programı Düzenlendi.

Ekm

Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda  "Helal Bilinci ve İş Ahlakı" konulu konferans düzenlendi.

ÖĞRENCİLERİMİZ PİKNİKTE BULUŞTU.

Tem

OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ SEMİNERLERİ VERİLDİ.

Tem

ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL BAHÇEMİZDE EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR.

Tem

ÖĞRETMENLERİMİZE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ...

Tem

ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA KAHVALTILI  REHBERLİK VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Tem

OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ SEMİNERİ YAPILDI.

Tem

"Cami Merkezli Okuma ve Müzakere Etkinliği ''Düzenlendi.

Tem

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE OKULUMUZ BAHÇESİNDE DONDURMA EŞLİĞİNDE REHBERLİK VE DEĞERLENDİRME ETKİNLİĞİ YAPILDI.

NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU LİSESİNDEN OKULUMUZA ZİYARET