Nis

OKULUMUZDA ÇİÇEK ATÖLYESİ OLUŞTURULDU.

Fen Bilgisi Öğretmenlerimiz koordinesinde oluşturulan çicek atölyemizdeki çicekler okulumuzun çeşitli bölümlerine yerleştirildi.

OKULUMUZDA İFTAR PROGRAMIMIZ

Nis

Okulumuz Öğretmenlerine Halkla İlişkiler ve Kurum Kültürü, İletişim, Etkin Dinleme ve Beden Dili, Etkili ve Güzel Konuşma Konularında Sunum Düzenlendi

Nis

Okulumuz Öğrencileri Hayırda Yarıştılar.Her sınıf statüsündeki bütün öğrencilerimiz hayırda yarıştılar.

5.sınıf öğrencilerimiz arasında "İyilikte Yarışan Sınıflar" (Yetim Kardeş ) Projesi

6.sınıf öğrencilerimiz arasında "Harçlığımı Kardeşimle Paylaşıyorum"

7.sınıf öğrencilerimiz arasında "Askıda Eşya"

8.sınıf öğrencilerimiz arasında "Kitabımı Siliyorum,Kardeşimle Paylaşıyorum"

projeleriyle öğrencilerimiz hayırda yarıştılar.

Nis

Okul koridorlarımıza, öğrencilerin ulaşabileceği şekilde mangala, satranç takımları v.b oyun takımları yerleştirerek öğrencilerimizin boş vakitlerini keyifli ve verimli geçirmelerini sağladık.

Nis

OKULUMUZDA LGS DENEME SINAVI YAPILDI.8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK GELİŞİMLERİNİ TAKİP ETMEK,EKSİKLERİNİ BELİRLEMEK VE TAMAMLAMAK AMACIYLA DENEME SINAVI YAPILDI VE AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU TARAFINDAN SINAV SONUÇLARININ DEĞERLENDDİRMESİ YAPILDI.DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE PAYLAŞILDI.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayının Gelişiyle  Öğrenci ve Öğretmenlerimizin Katılımıyla Mukabeleye Başlandı

Okulumuzda Cahit Arf Matematik Yılı Kapsamında Etkinlik Düzenlendi

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi

Öğrencilerimize Bağımlılıkla Mücadele, Siber Güvenlik, Trafik Eğitimi Verildi

Mrt

Okulumuzda Pi Günü Etkinlikleri Yapıldı.

Mrt

Okulumuzda İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı Düzenlendi

Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Mrt

Okulumuzda Berat Kandili Münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzle İş Birliği İçinde Program Düzenlendi

Mrt

OKULUMUZDA İMAM HATİP OKULLARININ DÜNÜ BUGÜNÜ MİSYONU VE VİZYONU KONULARINDA PROGRAM DÜZENLENDİ.İLÇE MÜFTÜMÜZ VE MÜFTÜLÜK PERSONELİMİZDEN OLUŞAN BİR EKİP TARAFINDAN İMAM HATİP OKULLARININ DÜNÜ ,BUGÜNÜ,BEKLENTİLER VE İMAM HATİPLİ OLMANIN GEREKLERİ KONULU PROGRAM DÜZENLENDİ.