Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ YÜZME KURSUNDA.

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ile okulumuz arasında yapılan protokol kapsamında öğrencilerimiz Kütahya merkezde bulunan yüzme kursuna katıldılar.Bu kapsamda öğrencilerimizin yüzmeyi öğrenmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunmaları sağlandı.

Mrt

Okulumuzda Akademik Takip Komisyonu Oluşturuldu.8.sınıf öğrencilerimizin LGS hazırlıkları kapsamında gelişimlerini takip etmek,eğitim-öğretim süreçlerini planlamak ve değerlendirmek amacıyla branş öğretmenlerimizden oluşan akademik takip komisyonu kuruldu.

Şbt

Okulumuzda güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ayet,hadis ve kavram panosu oluşturuldu.

Ara

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen Etkinlikte Gençlik Merkezi Tarafından Kurulan Oyun Parkurlarında Öğrencilerimiz Doyasıya Eğlendiler

Ock

"Çavdarhisar Kendin Yap Atölyesinde"  2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Eğitimleri Başladı

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Yapıldı

Kas

Okulumuzda Okuma Saati Uygulaması Başladı.Okuma saati uygulamamız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Sube Müdürümüzün katılımlarıyla başlatıldı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Okulumuz Konferans Salonunda Yapıldı

Ekm

25 Ekim 2022 Tarihinde Gerçekleşen Güneş Tutulması Öğrencilerimiz Tarafından da Gözlemlendi

Ekm

İlçe Emniyet Amirliğinde Görevli Polisler Tarafından Öğrencilerimize Trafik Eğitimi Verildi.

Ekm

Veli Toplantılarımız 6. Sınıf Öğrencilerimizin Velileriyle Devam Etti.

Ekm

Okulumuz Öğrencileri Kütahya Gençlik Merkezi Tarafından Kurulan Parkurlarda Doyasıya Eğlendiler